Jo, nejsem nejštíhlejší. Kdo mě zná, někdy viděl. No, nejsem.... A teď ve stresu jím, no, řekněme i "žeru", na co přijdu. Je to děs a pak se ta kila přibírají. Jo, někdo řekne, že se dá ovládat, že po šesté, sedmé už nejí a já nevím co ještě. Ale o to nejde.


Jako ženy jsme podle mě nespokojené s kdečím, i se svým vlastním vzhledem. A která někdy ne?  Ale podle mě se svým způsobem přijmout i s tím, že nejsem modelka, mám akné, zaoblenější křivky, malou postavu a já nevím, co ještě, je dost osvobozující. Jasně, nic se nemá přehánět... Ale mám se ráda. Jo, dalo by se zlepšit kde, co. Ale podle mě určitá dávka sebepřijetí je taky důležitá.

A nejen co se týče vzhledu, ale třeba i povahy. No, tady mám mezery, nebo spíš s tímhle se "smiřuji" hůř. Poslední dobou se mnou emoce "mlátí" až hanba. Ano, jsem žena. Jsem emotivní, romantická, vášnivá.  Dopňte si sami, kdo mě znáte, co uznáte za vhodné. Ale jsem to já. Pomalu tomu přicházím na chuť, "sžívám se" sama se sebou a žiju, ano, zase žiju.... A řekla bych, je to i "hmatatelné". Jak dlouho jsem se k tomu zase potřebovala "dohrabat"? Dost dlouho, pravda... Zase se pěkně obléknu jen kvůli sobě, abych se cítila hezky "jen" kvůli sobě a prostě vím, že teď jde fakt zase "jen" o mě. Jo, bylo i jiné období, ale je za mnou, nebo v to aspoň doufám, no, prostě bylo. Ale to není málo! A taky vím, že to není jen mou zásluhou, to v žádném případě! Nejsem sama a o to jde! Pán je BOREC!

Víte, asi jsem se našla, více povím časem, nebo taky ne, zatím nevím... Není to ještě stopro, nebo to ještě musím vybojovat. Ale je to moc fajn, taková volnost. Pokoj v duši. Jo a co všechno to muselo stát, abych k tomu došla... Ale i hřivna NE je hřivna a dneska jsem za ni moc vděčná. 

Tož asi tak, měla jsem prostě potřebu se svěřit. Suďte mě podle libosti, myslete si, co chcete, ale i tohle jsem já! 

https://www.youtube.com/watch?v=1Z4cPBpJiWc&index=4&list=RDfNiyFl87hyc