Dovolte, abych vám představila naše nové logo a spolu s ním i naše společenství.

 

Jsme ženy. Jsme celé ženy se vším, co k tomu patří. Máme své silné i slabé stránky. Jsme možná na první pohled jedna jako druhá – máme podobné radosti i starosti, podobný pohled na věc, a přitom jsme každá v jádru jiná – každá s různými dary, vlohami či talenty, každá však na cestě k Bohu.

Věříme.

 

Jsme matky. Ať už máme jedno malé dítě pod srdcem nebo k nám děti vodí vnoučky, všechny děkujeme Bohu. Naše náruč je bezpečné útočiště.

Máme naději. Naději ve vzkříšení. Naději, se kterou Bohu odevzdáváme své děti, sebe a všechny své blízké. Modlíme se jedna za druhou. Skrze tyto modlitby a skrze Boží lásku můžeme být svědkyněmi mnoha milostí, příchodu pokoje, uzdravení, zázračných nalezení řešení z bezvýchodných situací,...

 

Jsme manželky, snoubenky, přítelkyně nebo na svého vyvoleného teprve čekáme. Máme citlivá a zranitelná srdce.

Milujeme.

 

Jsme milované Boží dcery, Boží princezny.

Dohromady tvoříme společenství. Jsme společenství Ženy, matky, manželky.

 

Logo se skládá ze tří postav připomínající postavičky ze hry Člověče, nezlob se, ale také ženské siluety (v široké sukni). Vyvedeny jsou v červeno-růžové barvě symbolizující ženskost a vřelost našich vztahů. První postava má „na břiše“ kříž symbolizující naši víru, druhá žena symbolizující naději má v bříšku malé nenarozené dítě (Odkaz na ty matky, které mají své nenarozené děti v nebi. Přesto byly a jsou matkami.), třetí nese srdce – symbol lásky. Tři postavy značí nejen společenství jako takové, ale odkazují na Boží trojici. Při pohledu na zmenšené logo, se postavy „slijí“ a tvoří korunku, kterou nosí královské dcery.

 

ukázka možného využití loga