Podívám-li se zpátky, mohu směle prohlásit, že patřím mezi zvláště obdarované. Ale nebylo to jen tak...

Chci vyjádřit, jak Signály.cz obohatily můj život. Použila jsem k tomu jazyk chladných počtů a výčtů. A stejně je to popis neobratný...


Když v roce 2015 na konci léta zveřejnila @terre-eau výzvu pro zájemkyně o nové společenství, nikdo netušil, co z toho bude. 

Protože má paní správcová dar motivovat lidi, nechala jsem se strhnout proudem nápadů a začala jsem pro společenství psát blogy. To, co jsem díky tomu dostala, je naprosto nepoměřitelné s tím, co jsem vložila. Snažila jsem se vložit to nejlepší ze sebe, z čiré radosti tvořit a sdílet se...a byla jsem obdarována takovou mírou, která je nevypověditelná. Dozvěděla jsem se mnoho věcí sama o sobě a získala řadu cenných zkušeností. Byly radostné, objevné i trpké, ale takový je život. Co se týká praktických věcí, ve společenství jsem (díky inzertním výzvám na nástěnce)  dostala to, co jsem potřebovala a jinde to přebývalo - těhotenské oblečení a krásný diář. Naučila jsem se používat různé vychytávky, které Signály.cz nabízejí. Popsat ale neumím rovinu lidských vztahů - konkrétní fakt, že díky mé činnosti ve společenství tak nějak přirozeně přišlo do mého života nejedno osobní přátelství, které už dávno překročilo hranice internetové komunikace. Stejně tak nejde dost dobře vyjádřit, kolik upřímných modliteb bylo vysloveno za potřeby mé i mých známých. Bohu díky. 

zdroj: freeimages.com

Život přináší nové a nové výzvy. Přemýšlím nad tím, na kolika židlích zároveň jsem schopná sedět. Z tohoto důvodu jsem musela odmítnout převzetí správcovství společenství. Chci poděkovat za důvěru a přenechat zodpovědnou činnost ve společenství někomu jinému. Tvořivých a schopných žen je... no hodně! Určitě existuje konkrétní osoba, která se nebojí dát to nejlepší ze sebe a získat mnohem víc. Zatím ale vše zůstává tak, jak je.

"Dávejte a bude vám dáno; dobrá míra, natlačená, natřesená, vrchovatá vám bude dána do klína. Neboť jakou mírou měříte, takovou Bůh naměří vám." Lk 6, 38