Milá Marjánko!

Po dvou letech ti zase s láskou píši....

    Ve čtvrtek 4. ledna jsi oslavila již 2. narozeniny. Jsi naše usměvavé sluníčko, s kterým je taková legrace.

    Dědeček je z tebe celý "na větvi", hodně se ti věnuje. Vymyslel pro tebe takovou básničku o medvědovi, moc se ti líbí a spolu ji říkáte a předvádíte. Je to vždy legrace. Já se s dědečkem překonáváme v činnostech, které nám už nejsou moc blízké, třeba nakreslit ježka, krtka, pandičku nebo modelovat. Ale co bysme pro tebe neudělali, viď.

    Ještě občas mě vedeš do pokojíčku se slovy "jdeme dusit".Pro vysvětlení....sedím nebo ležím na posteli a buď peřinou nebo polštářkem mě přikryješ a já musím hodně volat POMOOOC:-).

    Ráda pomáháš při vybalování nákupu. Vyndáváš potraviny z tašky s komentářem, co to je. Takže občas konzerva pro kočku nebo role odpadkových sáčků je podle tebe pivo (v plechovce).

    Těch radostí s tebou je plno. Už krásně mluvíš i ve větách.

    Mrzí mě, že nemám na tebe tolik času, kolik bych si přála. Rosteš nám před očima a každá chvíle je neopakovatelná. Tak snad se polepším.

    Tvá sobotní oslava se vydařila. Měla jsi tu i babičku a dědu z Hradce Králové a strejdu Péťu. Oslavu sis doslova užívala a pak když byly dárky, to bylo něco. Dárek kuchyňka byl nepřekonatelný....od té doby stále vaříš:-).

 

Marjánečko naše, máme tě všichni moc a moc rádi a  přejeme ti krásný život, ať jsi stále tak usměvavá. A těšíme se na tvého bratříčka či sestřičku,který se, dá-li Pán, v létě narodí. Dle tebe miminko u maminky v bříšku spinká v kočárku:-).

 

S láskou tvá babička Irena