V pondělí 11. 3. 2019 jsem si vyrazila odpočinout do Kolína. Dvě naše krásné malé slečny jsem odpoledne předala manželovi a vydala se směr nádraží.

Moc jsem se těšila na cestu vlakem. Jen sedět a koukat na ubíhající krajinu. Ideálně v tichu. Cesta proběhla dle mých představ a tak se má „nádrž“ nových sil začala postupně doplňovat. Trať z Pardubic na Kolín vede místy podél Labe a tak je to opravdu krásně relaxační.

V půl páté jsem dofuněla do kavárny naproti městské knihovně, abych se potěšila alespoň krátkým rozhovorem s @Krasnazena. Už jsme se viděly před pár měsíci chvilku v Pardubicích, tentokrát bylo alespoň o chlup víc času. Bylo to fajn popovídání u kávy. Chvilku před pátou za námi do kavárny dorazila Lucka. Spolu jsme si v klidu dopily kávu a čaj, abychom na následnou přednášku Lidušky o sebelásce, dorazily pozdě. Holt jsme se do té pohody naladily až moc, pardoooon.

Přednáška byla moc fajn. Doporučuji poznat osobně jak Lídu, tak její přednášku. Já osobně jsem měla radost, že se s obsahem ztotožňuji a mohla jsem si potvrdit, že se mám celkem ráda. Už jen proto, že jsem si nadělila odpoledne jen pro sebe. Cestu pěšky večerním Kolínem jsem si moc užila, až mi bylo líto, že není nádraží dál. Zpoždění vlaku jsem využila k příjemnému telefonátu s kamarádem a domu jsem se vracela v radostné náladě, s novými silami do všedních dnů.

Tímto článkem jsem Vám nechtěla říct jen to, jak jsem se měla v pondělí dobře, ale také bych Vás ráda povzbudila k reálným setkáním. Nebojte se vykročit z pohodlí své anonymity, nebojte se toho „co si o Vás budou druzí myslet“ a na nějaké setkání vyrazte. Nebo oslovte někoho, kdo je Vám sympatický a potkejte se! Poznala jsem naživo už víc jak deset žen ze signálů a všechny mi přišly celkem normální. Ba co víc, mnohé z nich velmi inspirativní. No dobrý, ne?

Těším se, že v sobotu 23.3. poznám v Pardubicích nové tváře.

Přidávám dvě fotky ze setkání ŽMM dříve, Kolín jsem nějak nezdokumentovala.