Společenství ŽENY, MATKY, MANŽELKY pro mě znamená čím dál tím víc. Myslím, že jsem se do společenství přidala krátce po jeho vzniku. Dlouhou dobu jsem jen tak přihlížela, četla si články, inspirovala se a bylo mi tu moc dobře. Ale trochu mi vadilo, že se do něj aktivně nezapojuji. Nic do tohoto společenství nepřináším, nikdo o mě ani neví. A dlouho jsem přemýšlela, co s tím…


Stydím se na veřejnosti sdělovat svoje pocity, plány, zážitky, nálady. Rozhodla jsem se, že bych s tím měla něco dělat. Buď odejdu, nebo budu aktivnější. Zároveň jsem byla ještě na Modrém koníkovi. Ale také neaktivní. Minulý týden padlo rozhodnutí, že Modrý koník už nechci ani vidět, ale na Signálech to chci změnit. A proč jsem se rozhodla, že se začnu aktivněji zapojovat do dění tohoto společenství?

Současná profilovka

Hlavně proto, že je to křesťanské společenství a protože jste tu holky moc fajn, našla jsem tu plno inspirací do kuchyně, do manželství, na výchovu dětí, poznala spoustu zajímavých osudů. A pak se mi moc líbí to, jak se tu dokáže plno lidí semknout a pomáhat modlitbou na úmysly, které uživatelky píší. Křížky, nebo-li modlitby začnou přibývat, pak třeba přijde i ohlas, že se situace vyřešila nebo, že je cítit ta síla tolika modliteb. A tak jsem začala také „křížkovat“ a ihned po odeslání křížku se modlím. Na Modrém koníkovi se posílaly srdíčka a nikdy jsem nepochopila ten význam. Nebo mi alespoň nepřišel tak hluboký, jako je modlitba.

Jsem ráda, že tu můžu být mezi vámi, protože si myslím, že jsem našla společenství, které má  význam – povídací, sdělovací... a hlavně ten, že když přijdou těžké chvíle, tak se dokážeme podpořit tím nejkrásnejším – modlitbou a povzbuzujícím slovem. Je to největší síla a pomoc. A v tom vidím krásu tohoto společenství. DÍKY za něj.

pozn.: redakčne editováno